Nog steeds in Kampen ….

We zijn klaar om weer te varen, maar mogen vanwege Corona nog niet weg. Ondertussen maken we de Oban nog mooier en beginnen alvast aan werk dat komende winter gepland was.

Daarnaast zijn we bezig om de geplande reizen of te verplaatsen of ze worden geannuleerd, of via het aanbieden van vouchers . Deze vouchers blijven geldig tot eind 2021 en zijn verzekerd via VZR voor faillissement van ons ( hetgeen we niet van plan zijn)

Daarnaast zijn we vouchers aan het maken die iedereen zelf kan kopen of cadeau kan geven, want hulp kunnen we zeker gebruiken. Tenslotte is het schip keuring en vaarklaar gemaakt en moeten we dit ook zo houden. Deze vouchers komen binnenkort en zijn trouwens ook verzekerd.

Maarrr het belangrijkste is: blijf allen gezond! Groetjes vanaf de Oban

Gepost op:: 22 april 2020 onder: Nieuws