Plaats vrij op extra lang weekend op de Oostzee

vrijdagavond 9. September kom je aan boord van onze Oban in Kiel. we liggen in het Kielerfjord aan de Blücherbrücke waar je vele schepen van klein naar groot (cruiseschepen) voorbij ziet varen.

Je krijgt een tweepersoonshut toegewezen en bij een welkomsdrankje leer je de rest van de groep kennen.

‘sOchtends na het ontbijt in het dekshuis krijg je uitleg over het reilen en zeilen aan boord van de Oban. We gaan ervan uit dat je actief meehelpt bij het zeilen. Daarna varen we het mooie Kielerfjord uit met haar vele strandjes. bij de vuurtoren wordt aan de hand van het weer besloten waarheen we zeilen…. naar Marstal of Lyo of het bijzondere Schleimünde bijvoorbeeld. ”sAvonds komen we hier aan waarna je na het aanlegbiertje nog even gaat wandelen, zwemmen of kanovaren. Dan eten we gezamenlijk, als het kan op het voordek. Na de afwas worden vaak nog vele verhalen verteld en gaat men moe en tevreden daarna slapen. en dat nog drie dagen meer. Een ideale manier om de mooie Oostzee te leren kennen met haar mooie eilanden en vergezichten. Een waarschuwing: dit smaakt naar meer: bijna alle gasten komen weer terug!

Dinsdag uiterlijk 15.30 zijn we weer terug in Kiel! Een bijzondere ervaring, vele foto’s rijker!

Bel of mail Jolan voor meer informatie: +316 1373 8918 of info@sailoban.com

Aerosköbing
groepsreis
Gepost op:: 20 augustus 2022 onder: Nieuws